Accent Awards Jury
Accent Awards Jury

Kiezen van de winnaars

De jury die zich over alle dossiers zal buigen, bestaat uit experts in de verschillende vakgebieden waarvoor we awards uitreiken.

Juryvoorzitter 

Accent Awards Arrow  Conny Vandendriessche

Conny Vandendriessche

Conny Vandendriessche is een self-made ondernemer binnen de human resources. Ze richtte op haar 29ste Accent op, haar eerste bedrijf. Vijfentwintig jaar later is die ‘eerstgeborene’ uitgegroeid tot de grootste HR-speler in Europa. 

Conny is ook een positieve change-maker voor vrouwen in het bedrijfsleven, als headhunter die zorgt voor meer diversiteit in raden van bestuur en als investeerder in bedrijven die door vrouwen geleid worden. 

Wij zijn dan ook zeer trots om Conny binnen ons jurypanel te mogen verwelkomen als juryvoorzitster.  

Juryleden 

Accent Awards Arrow  Mark Maldeghem

MARK MALDEGHEM

Mark Maldeghem staat vijf jaar aan het hoofd van Jobat dat dankzij onder andere de mediakanalen van haar twee aandeelhouders Mediahuis en DPG Media, de voornaamste partner voor bedrijven geworden is op het gebied van data gedreven rekruteringsmarketing en employer branding. 

Accent Awards Arrow  Sara Torrekens

SARAH TORREKENS

Sara Torrekens werkte 19 jaar lang als advocaat bij Claeys & Engels. In juli 2020 richtte ze een eigen advocatenkantoor op, John – John Law, dat cliënten bijstaat in alle fases van de handhaving van de verplichtingen van de werkgever ten aanzien van zijn werknemers.

Accent Awards Arrow  Nathalie Aelterman

NATHALIE AELTERMAN

Nathalie Aelterman is mede-oprichter van en motivatie expert bij Impetus Academy, een spin-off van de Universiteit Gent, die organisaties wil ondersteunen in het bevorderen van duurzame motivatie en betrokkenheid op de werkvloer. Daarnaast werkt ze deeltijds als gastprofessor in de motivatiepsychologie aan vakgroep Ontwikkelings-, Persoonlijkheids- en Sociale Psychologie van de Universiteit Gent.

Accent Awards Arrow  Bernard Vanneste

Bernard Vanneste

Bernard Vanneste is al ruim veertig jaar actief bij bpost Group, waaronder meer dan 15 jaar als HR Business Partner binnen het HR departement. Sinds kort mag Bernard zich Diversity & Inclusion Manager noemen bij bpost. Binnen die functie focust hij op inclusief leiderschap en een inclusief diversiteitsbeleid.

Accent Awards Arrow  Benjamin Beeckmans

Benjamin Beeckmans

Benjamin Beeckmans kan intussen terugblikken op ruim 20 jaar ervaring in ondernemerschap, een onderwerp dat hij doceert aan de Solvay Business School, waar hij bovendien ook directeur is van verschillende opleidingsprogramma’s. Onlangs publiceerde hij het boek ‘Go! 28 stappen om je start-up (project) te ontwikkelen’. Het trainen en coachen van bedrijven is meer dan alleen zijn core business; het is zijn ware passie.

Accent Awards
Accent Logo

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Wij verzamelden de meest gestelde vragen en alle antwoorden op onze FAQ-pagina.

FAQ
Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen?
Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via info@accentawards.be.
Wij helpen u zo snel mogelijk verder!